Roei ook voor Hartstichting!

0 roeiers steunen ons voor € 0,-
Hartstichting

Hartstichting

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Kom in actie voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.
Wist je dat er elke dag meer dan 100 mensen in Nederland overlijden aan hart- en vaatziekten? Dat zijn meer dan 35.000 mensen per jaar! De Hartstichting vindt dat onacceptabel! Wij strijden tegen die hart- en vaatziekten. Voor alle mannen, vrouwen en kinderen, die hier mee te maken hebben. Wij geven deze strijd nooit op. Zoals een diehard Vierdaagse wandelaar niet opgeeft.
De Hartstichting financiert broodnodig onderzoek om hart- en vaatziekten te overwinnen. Nederlanders uit alle windstreken helpen hieraan mee en laten zich sponsoren tijdens een grote sportuitdaging. Doe jij ook mee als HARTloper voor de Hartstichting?

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Jaarlijks steken we vele miljoenen euro's in hoogwaardig onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen. We werken samen met toponderzoekers, universiteiten, ziekenhuizen en bedrijven.


De Hartstichting heeft (persoonsgebonden) beurzen en subsidievormen voor talentvolle onderzoekers. Bijvoorbeeld om een hartklep te ontwikkelen van lichaamseigen materiaal, die levenslang meegaat. Of voor de ontwikkeling van een screeningsprogramma voor familie van hartpatiënten, die ook risico lopen op een hartstilstand. Zij krijgen dan preventief een inwendige ICD tegen hartstilstand ingebouwd. Of ze krijgen medicatie om te hoge cholesterol of een hoge bloeddruk te verlagen. Je helpt deze onderzoeken door te wandelen voor de Hartstichting. Loop je mee?

Hoe helpen we jou?

De Hartstichting heeft voor elke HARTloper een leuk Vierdaagsepakket:  • Een welkomstborrel om de andere HARTlopers te leren kennen. Ook krijg je dan onze super handige goodiebag met wandelgadgets.

  • De keuze uit twee hoogwaardige HARTloper wandelshirts. 100% katoen (vocht absorberend) of 100% polyester (goed ademend).

Contactgegevens

Hartstichting

E-mail: info@hartstichting.nl
Website: https://www.hartstichting.nlWij roeien voor Hartstichting