Roei ook voor Make-A-Wish Nederland!

0 roeiers steunen ons voor € 0,-
Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Ieder jaar krijgen circa 1.200 kinderen in Nederland te horen dat ze levensbedreigend ziek zijn. Een verschrikkelijk bericht. Al die kinderen hebben – afgezien van het feit dat ze beter willen worden – een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Ze weer kind laat zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. Make-A-Wish Nederland wil de wensen van al die kinderen vervullen. Allemaal! En daar hebben we jouw steun hard bij nodig.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte en geeft hen zo de kracht om kind te zijn i.p.v. patiënt.
Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 6.000 ernstige zieke kinderen hun allerliefste wens. Afgelopen jaar  werden 530 wensen vervuld.
Make-A-Wish Nederland heeft de wens om alle kinderen met een levensbedreigende ziekte een life changing event  te bieden. Om dat te kunnen bereiken is er naast tijd en aandacht is ook geld nodig. Met jouw bijdrage maak je wensen waar!

Contactgegevens

Make-A-Wish Nederland

E-mail: info@makeawishnederland.org
Website: http://www.makeawishnederland.orgWij roeien voor Make-A-Wish Nederland